lördag 9 mars 2013

F som i female
Duktig Apollon!

F-ull F-art på F-rapperande många på F-dansgolvet
Nu har det hänt! Svens negativa
insida har läckt ut till utsidan!
Kvinnodagen firade vi på  Bounce bar. Mycket påpassligt hade Apollon smyckat med stora F som i Female. Stjärna i boken för vår käre DJ.
Den alltid skötsamme Ikaros var
väldigt noga med att hålla
näsan välpudrad
Jag blir lite konfunderad över vad kvinnodagen innebär för många män. Fick prov på allt igår kväll. 1a) Skitnervösa karlar som vill säga allt rätt hela dagen och hispar så allt blir fel ändå -Spänn av ni är redan godkända!
1b) De som gör kvinnodagen till en mors dag för alla kvinnor och sedan återgår till det normala en minut över midnatt. -Vi behöver talas vid - mycket och länge!
1c) De som minsann inte är "feminister" utan "humanister". -Öh är inte "female" också "human"? Här krävs mycket jobb för att övertyga dem om att kvinnor också är människor.
-Men som vanligt på våra möten så blev det en väldigt trevlig kväll!
Det är nå´t lurt med dansbollarna! Alla andra kan välja vilken som helst av de fyra bollarna i taket
men jag kan bara välja en. Den som får brösten att hoppa mest! -Anar en lite busig gosse här :)
Kan inte undanhålla er bilden av Ethons passionerade dyrkan av kvinnan.
För det är väl en gudinna han tillber?

2 kommentarer:

  1. Jag är feminist i den bemärkelsen att jag tycker det är självklart med lika chanser och lika lön för kvinnor. Men jag vägrar att fira Kvinnodagen. Jag vill inte ha bara en dag på året, jag tar för mig av ALLA dagar på året. Och ärligt...de kvinnor som skryter med att deras män minsann också tvättar har en lång väg att gå när det gäller synen på sitt eget värde. Vi har många andra grupper i samhället, både män och kvinnor, som har det betydligt sämre när det gäller lika rätt för alla.

    SvaraRadera
  2. Håller med dig i princip Iendi. Tycker kvinnodagen i norden mest blivit ett jippo typ "mors dag för alla". Det är "jobbet" under året som är viktigt.
    Vi behöver "mänsklighetens dag" varje dag bättre.
    I andra länder kan kanske kvinnodagen ha större betydelse än i Norden.

    SvaraRadera