tisdag 16 april 2013

-Varför är det som det är?
-Varför är det inte som det ska?
-Eller ska det vara så här?

Tänk, tänk tänk, men inte för mycket då blir allt så komplicerat.
Fast man måste ju tänka efter först för att kunna slå bort negativa tankar
Just nu känns Second Life lite som en repris på reprisen.
Tycker mest jag gjort samma sak vecka ut och vecka in i flera år.
Har gått och dansat och genast har min fysionomi kommit på tal. 
Antingen har jag fått skit för dem och fått svara för mig. 
Eller så har kåtbockar stått i kö med snoppen i näven.
Detta är jag varför ska jag ändra på det? Förneka mig själv. Aldrig. - Kanske ska göra en t-shirt; "Tre underbara barn byggde denna vackra kropp".
Vissa har sett misstänksamt på "nykomlingen" och undrat; Vem är hon-hon måste vara en alt! -Hon måste vara ond! -Nykomling? jag fyller två år 29 augusti - hur länge är man nykomling egentligen?

Andra har rutinmässigt exkluderat mig och min alt Ruth från alla bilder från fester, det har aldrig varit nån hemlighet att Ruth är Kynlifs alt. Varför?-Ingen aning antingen för att de är onda och behöver någon att mobba eller något annat obegripligt skäl. Bl.a därför startade vi Bild.SL, för att vrida det vapnet ur händerna på dem.
Det kanske ska vara så här?
Second Life kanske inte är en plats att skapa ett bättre liv utan samma liv som vanligt men på andra sidan skärmen.
Strunt samma, jag är jag och det tänker jag fortsätta med.
På med teflonytan igen Ruth-Kynlif!
Vad andra tycker och tänker gör inte oss till sämre människor det bara visar fram andras dåliga sidor. Har du bara fått din mens så blir säkert allt bättre. Även jag måste få bli lite trött ibland.
Ruth-Kynlif
4 kommentarer:

 1. Får du dom kommentarerna i IM?
  Jag får dom också titt som tätt fast mina behag inte är av den större sorten. Jag säger idiot! tyst för mig själv, ignorera och svara aldrig. Jag har accepterat att just det här är svårt att undvika och jag vet att våra herrar drabbas av samma sak.
  Altfrågan är ständigt aktuell. Min teori är att många ser altar som onda av den enkla anledningen att det finns dom som har altar för att spela ett spel bakom ryggen på folk. Det har vi sett alltför många gånger. Om någon vill ha en alt av annan anledning är det upp till den personen tycker jag och skall inte ifrågasättas. SL ska vara ett ställe där vi kan testa saker som vi inte kan i RL av en eller annan orsak.
  Jag blev tagen för Selmas alt i början. Vi fick många goda skratt av det :)
  Så fortsätt bara vara den du är. Du förgyller våra festkvällar även om jag fortfarande vägrar att skratta åt göteborgsvitsar ;)

  SvaraRadera
 2. Tack Iendi.
  Jag ska försöka vitsa till det så till och med du skrattar, om du inte redan gör det i smyg.
  Jag blev bara så trött men nu har solen gått upp och molnen skingrats igen.
  -Alt-nojan är naturligtvis ett utslag av fördomar och intolerans i allmänhet.
  -Jag tycker, precis som du, att SL är ett ställe och göra sånt som man kanske inte gör annars, testa gränser - även vuxna behöver det.
  Om folk är onda eller ute i onda avsikter så antingen som sig själva eller som altar så väntar jag med att bita ifrån till de gjort mig nå´t. Jag tycker inte man ska förutsätta att alla är onda tills motsatsen bevisats.
  Nu är det tre veckor "Teflon Ruth-Kynlif" igen. :)
  Tack för att du bryr dig - ett bra exempel och föredöme på både homo sapiens och homo avatariensis :)

  SvaraRadera
 3. Det är det som är så bra med SL. Jag kan sitta och småfnissa i smyg utan att någon hör ;) Men jag kommer att fortsätta neka till att jag gör det :)

  SvaraRadera
 4. Teflon er svaret. Det gælder SL og det gælder RL. Det er det samme. Der er de samme idioter i SL, - kanske endda flere, fordi man kan gøre hvad som helst uden ansvar. Det er nogen gange lidt trist at møde disse mennesker, men man vænner sig til at ignorere dem. De kan som regel ikke tales til fornuft.

  SvaraRadera