torsdag 7 maj 2015

-Är du avundsjuk "Platte-Lisa"?

Stolt "Patte-Lisa"!
De här brösten har ammat tre barn. Det finaste man kan ha sina bröst till.

Varför ska jag skämmas för dem eller gömma dem?
Trycksvärtan hinner inte torka innan Loan kastar sig över en om man skriver om bröst i allmänhet
och nakna dito i synnerhet.
-Nu var det nakenkonga på Bounce och Toplesseglingarna på tisdagar för att samla in pengar till cancer-forskningen som väckte misshag.
-Dress for the occasion Loan!
Det är min gyllene regel i umgängeslivet och den fungerar för mig.
-Jag kan tycka synd om de som missköter sina kroppar så de tar slut innan livet gör det eller om deras liv blir kortare än det var menat.
Därifrån till att gång på gång häckla någon för hans eller hennes kropp... det är ett otänkbart steg för mig.
En tonårsdotter med många funderingar om livet.
Vi fick en riktigt bra pratstund som fick hennes stela min att försvinna
-Att vara storbystad ligger i mina gener. Mor, mormor och farmor var/är alla storbystade. Redan som 13-åring fick jag köpa min första C-kupa. Sedan dess har jag växt lite till och fött och ammar tre barn.
Vilket inte gett mig mindre pattar.
-Nakenhet är det enda naturliga tillståndet Loan.
Jag har två döttrar, 11 och 13 år.
De märker hur deras kroppar förändras månad för månad. Trots familjens naturliga syn på nakenhet känner de en viss oro för kroppens nya former. Särskilt som de ligger lite före sina klasskamrater precis som jag gjorde i den åldern.
Har ägnat och ägnar mycket tid att förklara för dem att de är alldeles utmärkta flickor för sin ålder.
Alla barn har inte samma tur i valet av föräldrar utan har föräldrar med mer eller mindre uttalad nakenfobi.
Varför de överför sina vanföreställningar om nakenhet och sexualitet på sina oskyldiga barn.
Vilket gör mig rosenrasande, unga flickor har det jobbigt nog ändå utan att någon ska skambelägga dem för det som är det naturligaste i livet.
Vi har till och med Guds ord på att sex är bra!
Gud sade till Adam och Eva: Gå ut i världen och varen fruktsamma och föröka er. 1:a Mosebok

5 kommentarer:

 1. Vill göra ett inlägg som jag ibland gör. Naket är bra, våga bejaka sina former, därmed också säga att alla former är vackra i RL. I Sl kan jag absolut inte förstå dessa överdimensionerade pattar . Det handlar i Sl, för mig, om estetik. Inte om nakenhet, inte om bröststorlek utan just bara estetik. Jag älskar Fias underbara former som hon bör upp med stolthet men estetiskt, nej. Det betyder inte att man tycker illa om men att vi har olika sätt att uppleva saker. Att vi inte kan bejaka våra kroppar eller nakenhet har ju många förtecken. Att vi inte väljer våra föräldrar är ju också ett faktum. Det betyder dock inte att vi kan och ska tala om hela tiden för alla andra att vi tycker fel. Estetiskt tycker jag alla stora, förstora tuttar i Sl är sjukt fula. Men med respekt för alla.. Det är ju upp till var och en. Att jag i verkliga livet har stora bröst som bara min sambo verkar gilla och som skulle kunna föra en hel bergsby med i kristider är en sak.... Men kvarstår gör... Jag har gjort möjlighet att bli nåt bättre i Sl, nåt mer estetiskt i mina ögon... Tja hade jag haft möjligheten i RL, hade jag gjort några förändringar här med.. Men det har jag inte så SL fick göra det. Varför är det så svårt att se andras syn och vara sin egen? Amen!

  SvaraRadera
 2. Ber om ursäkt för stavfel...

  SvaraRadera
 3. Tack käraste AnGrY mAd MoM för dom vackra orden om mig <3
  /Fia W

  SvaraRadera
 4. Haha, "Platte-Lisa" det var roligt. Men Loan själv är inte så rolig, en uppblåst egotrippad person som tror att hon är snyggast och vet bäst här inne i SL. Riktigt elak är hon även mot sina kompisar och tror hela tiden att hon är guden över alla. Det är tråkigt men sant.

  SvaraRadera
 5. Visste inte det uppfunnit ammande bröst i SL ;)

  SvaraRadera