tisdag 3 december 2013

-Hjälp oss hela Moder Jord!

Att jorden har problem har väl ingen missat.
Haven förorenas. Arter utrotas. Den globala uppvärmningen får isarna att smälta. Havsnivån stiger och hotar att dränka hela öriken i Stilla havet. För min egen del, om det värsta katastrofscenariot inträffar, kommer jag att få sjötomt med egen badbrygga lagom till min pensionering. Detta trots att min tomt ligger 15 meter över havsytan idag.
Sitt bekvämt med god kontakt med marken. Andas lugnt och koncentrera dig på att hämta upp energierna
Det pratas om olika lösningar på miljöproblemet på politisk nivå men det blir som vanligt bara mest prat.
Moder Jord nätverket har sin egen lösning. -Så här skriver de;
Det är mänsklighetens ansvar att ta hand om sin planet. Det här ansvaret har vi människor under lång tid allvarligt försummat. Jorden lider av enorma obalanser och en stor brist på kvinnlig energi. Vi kan hjälpa Moder Jord att rena sig och att återställa sina obalanser genom att sända henne healing.
Vi är en grupp med människor som har startat ett healing-nätverk och träffas regelbundet och sänder grupp-healing till jorden. Det fungerar så att vi kanaliserar kvinnlig energi ur jordens inre och sprider denna energi över planeten med hjälp av ett nätverk av naturväsen som ser till att energin sprids dit där den behövs. På detta sätt hjälper vi till att höja och balansera hela jordklotets energisystem. 
Kära Moder Jord,
Vi ber dig allra ödmjukast, med kärlek och fullständig tillit
att ge oss kraft och vägledning.
Hjälp oss att kanalisera energi ur ditt inre,
för att fullständigt hela dig, till både kropp och själ.
Tack för att vi människor får leva hos dig och ta del av ditt överflöd.
Tack för din mångfald och din skönhet.
Tack för alla mirakel som sker på jorden varje dag.
Vi sveper in oss i det skyddande ljuset, sanningens och kärlekens vita Ljus.
Moder Jord, vi kallar på din kraft!
Så här går det till;
Sitt bekvämt och ha full kontakt med golvet eller marken. Kupa handflatorna mot varandra som i bön och låt dem vila i era knän. Ta ett par djupa andetag, slappna av i hela kroppen, och rensa sinnet från distraherande tankar. Gör dig redo mentalt för att arbeta som kanal för Moder Jord-healingen och fokusera er intention på att hämta upp energin ur jorden.  
Läs bönen Kära Moder Jord.
Röd kvinnlig energi hämtas upp från jordens inre och sprids ut där det behövs bäst på jorden.
Visualisera i ditt inre hur en kanal öppnas upp från jordens mitt och hur den lysande röda energin börjar strömma upp och flödar in genom dina fötter, bakdelar och händer.
Låt energin fylla hela kroppen och sedan fortsätta vidare från dig till det världsomspännande nätverket av naturväsen som sprider energin till den eller de mest behövande platserna på jorden. Det är viktigt att känna tillit till att healingen går dit på jorden där den behövs som allra bäst just nu. Behåll fokuset på hur energierna strömmar genom dig som kanal under hela healing-sessionen. 
OBS! Tänk på att Du inte ska kanalisera energin direkt från kosmos, dvs. ljus, då det kommer manlig energi som har för hög frekvens.
Det Moder Jord behöver för att hela sig själv idag är den kvinnliga energin från jordens inre som det i dagsläget finns ett underskott av.
-Om detta fungerar det får vi aldrig veta. När vi väl har healat moder jord kan vi aldrig få veta hur jorden skulle sett ut om vi inte gjort vår healing.
Det vi med vetenskaplig sanning kan säga är att våra kroppar innehåller energi och när vi dör försvinner energin ur kroppen.
Men som Einstein bevisat så är energi oförstörbar. Alltså måste den ta vägen någon annan stans frågan är bara vart.
Hur som helst fick jag en behaglig avslappande stund. Meditation är aldrig fel. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar